Jan Kenneth Hansen

Jeg er tidligere statsautorisert finansrådgiver i Norge og har jobbet 10 år innen forsikring og finans før jeg begynte min karriere som skribent. Siden 2018 har jeg jobbet for en rekkeforskjellige nettsider med å skrive verdifullt innhold om sparing, lån og investering for privatpersoner. De fleste klientene mine kommer inn fra Upwork og LinkedIn, så gjerne ta kontakt med meg dersom du trenger innhold.

Upwork profil | LinkedIn profil | Facebook profil

Forbrukslån for å få penger samme dagen du har ingen andre måter å få hjelp på, med lav terskel for å få hjelp til en levelig rente. Det eneste du trenger er en kredittsjekk for å få et forbrukslån, og du får svar samme dagen uten problemer på renter og betingelser. Men hvem er det som har behov for slike lån, og hvordan får du det billigst mulig? Forbrukslån er en sikkerhet den dagen står uten penger, vi kan hjelpe deg å gjøre rente og gebyrer så lav som mulig. Alt du trenger å gjøre er å søke på vår forside, så kan du velge mellom flere banker.

Les mer  

Axo Finans ble opprettet i 2008, og er en kjent låneformidler i Norge som samarbeider i dag med 24 forskjellige banker. Hensikten med tjenesten er å ha en enkel og oversiktlig plattform for å sammenligne lån fra forskjellige banker samtidig. I Norge tilbyr Axo Finans lån primært innen forbrukslån og refinansiering med sikkerhet, men de tilbyr også kredittkort fra forskjellige selskaper.

Les mer  

Her kan du samle lån et sted for å redusere utgifter du har på lån og gebyrer per måned opptil 800 000 kroner. Men hva er fordelene med å samle lånene dine, og hvor mye kan du spare på dette? Vi har nylig utviklet en kalkulator for samlelån hvor du kan se tydelig hvor mye du sparer. Har du for eksempel 2 kredittkort og 3 forskjellige forbrukslån du betaler på, kan du spare over 16 000 kroner i renter og gebyrer hvert år dersom gjelden er på rundt 100 000 krone

Les mer  

Det kan være vanskelig å få innvilget et høyt beløp når du søker om å låne 100 000 - 800 000 kroner på forbrukslån. Det er ikke sikkert at du får et forbrukslån på dagen når det er snakk om store beløp. I tillegg kan det være utfordrende å få en lav konkurransedyktig rente du kan leve med. Her får du en trinnvis komplett guide til hvordan du skal få positivt svar fra opptil 20 banker samtidig som vil konkurrere om deg som kunde.

Les mer  

Når du søker om et forbrukslån, får du svar med en gang dersom lånesøknaden din blir behandlet eller avslått. Men hva gjør du dersom du får avslag? Det er flere ting du kan gjøre for å skrive en bedre søknad, og få et mer positivt svar når du søker om et forbrukslån.

Les mer  

Den eneste måten å kvitte seg fortere med forbrukslån, er å gjøre grep i økonomien din. Ingen kommer til å betale gjelden for deg, og ingen bank kommer til å stryke lånet ditt for å være grei. Det er helt opp til deg å løse dette problemet. Men for å hjelpe deg på vei, les gjennom disse forslagene til å bli kvitt gjelden din raskere.

Les mer  

Skal du samle forbrukslån sammen med ditt boliglån, må du ta kontakt med din nåværende bank for å refinansiere lånet. Men ikke alle banker er villig til dette. Vi skal se nærmere på hvilke banker i Norge som er eksperter på dette området, og er mer villig til å hjelpe deg dersom du ønsker å få forbrukslånene dine inn i boliglånet.

Les mer  

Her kan du prøve vår lånekalkulator som lar deg bestemme beløpet, rente og løpetid selv for å kalkulere hvor mye du skal betale per måned på et forbrukslån. I tillegg får du en god forklaring på hvordan du skal bruke denne kalkulatoren.

Les mer  

Du kan søke til 16 forskjellige banker samtidig for å redusere dine kostnader ved å samle alle dine lån uten sikkerhet. Har du for eksempel flere kredittkort du betaler på, eller forbrukslån i forskjellige banker, kan alle disse lånene slås sammen til ett lån. Nedenfor ser du en liste over 16 av 24 banker som Axo Finans samarbeider med som kan hjelpe deg med å samle alle lånene dine.

Les mer  

I forskriftene for utlån i Norge står det at "Lån skal ikke innvilges dersom kundens totale gjeld overstiger 5 ganger årsinntekten". Men dette er bare en av flere regler du må forholde deg til. Skal du for eksempel låne penger til bolig, må du også kunne stille med 15 % egenkapital.

Les mer  

Ønsker du å låne 100 000 kroner i forbrukslån med 5 års nedbetaling vil dette koste 36 520 kroner i effektive rentekostnader. Dette er basert på en gjennomsnittlig effektiv rente på 13,80 % i Norge. Men renten kan være både dyrere og lavere basert på din inntekt, alder og betjeningsevne.

Les mer  

Søker du gjennom oss, kan du søke til over 20 banker samtidig for å få lavest mulig rente på lånet ditt. Da får du lån uten sikkerhet med lav rente fordi bankene konkurrerer om deg som kunde. Les hvordan du kan få lavere rente på dine forbrukslån med flere gode tips

Les mer