Søk om forbukslån på dagen til 20 + banker samtidig

Gjør det raskt å enkelt å søke om lån - benytt deg av Axo Finans for å sende samme søknaden til flere banker.

Du kan få svar på søknaden om forbrukslån samme dagen over 20 forskjellige banker hos oss - Helt uforpliktende og gratis for privatpersoner. Å søke hos oss er en billig løsning på forbrukslån, i og med at du får flere tilbud samme dagen som du søker, slik at bankene konkurrerer om deg. Hvordan får du et tilbud? Få en trinnvis forklaring nedenfor:

Steg 1: Klikk på "Gå til Axo Finans" øverst på denne siden for å starte lånesøknaden

Steg 2: Skriv inn hvor høyt beløp du ønsker og antall år du trenger for å nedbetale lånet

Steg 3: Fyll ut et enkelt søknadsskjema med navn, adresse og ta en rask kredittsjekk med BankID

Alle banker som du søker til til hos Axo Finans

Alle banker som du søker til til hos Axo Finans

Når du søker om forbrukslån er det totalt 20 banker i denne kategorien som Axo Finans samarbeider med (se bilde). Løsningen fungerer slik at du får kun 1 låneskjema å fylle ut på hjemmesidene, og deretter så blir søknaden sendt til alle bankene i denne listen. Dette betyr ikke at du får svar på dagen fra alle bankene. Men det er stor sannsynlighet å få svar raskt dersom du gjør alt riktig i søknadsprosessen.

Hvorfor søke til flere banker samtidig?

Hvorfor søke til flere banker samtidig?

Dette sikrer deg raskere respons på søknaden din, og mange banker kan til og med tilbyr forbrukslån ofte på samme dagen du søkte. Du sparer i tillegg masse tid på å skrive søknader til hver enkelt bank. Tenk deg å skrive 20 forskjellige søknader om forbrukslån på samme dag? Da ville du mest sannsynligvis brukt 10 timer på dette! Andre årsaker til at du bør søke til flere banker gjennom Axo Finans, er at alle bankene du søker til vet hvilket selskap søknaden kommer fra. Dette gjør de som regel mye mer fleksible på rentene du få på lånet.

Hva er kriteriene for å søke om forbrukslån?

Hva er kriteriene for å søke om forbrukslån?

Det viktigste kriteriene er at du er over 23 år og har fast inntekt å vise til i Norge. Som regel krever bankene har du har minst 3 år med inntekt å vise til, samt har oppholdt deg i landet i minst 1 år. D må ikke har mer gjeld enn 5 ganger inntekten din fra før. Et annet kriteria for å få lånet raskt utbetalt, er at du har BankID på enten mobil eller brikke for å signere låneavtalen. Da slipper du å vente på at lånepapirer sendes via postgangen.

Selv om det er ingen banker som kan love deg forbrukslån på dagen, er det viktig at du gjør det du kan for at prosessen går raskest mulig. Her skal vi gå gjennom en enkel tidslinje som forklarer deg hvordan du få hurtigere svar på din søknad.

KL.08.00 - Få tak i dokumenter du trenger

Når du skal søke om et forbrukslån må du skaffe noen vedlegg til banken du velger. Dette er siste skattemelding og dine 3 siste lønnsslipper. Skattemeldingen din fr du tak i på Altinn. Sørg for at du har alle dokumentene i pdf. eller et annet leselig format.

12/1/2024

Kl.08.30 - Send inn søknaden din

Gå til Axo Finans sine hjemmesider og send in en generell søknad til 20 banker. velg beløp og nedbetalingstid på forsiden, og deretter fyller du ut enkle detaljer om deg selv. Dette tar som regel ikke mer enn 15 minutter.

1/12/2024

Kl.08.45 - Vent på svar fra bankene

Da er du allerede ferdig med den verst biten, å skrive søknaden. Da er det bare å vente på svar fra de forskjellige bankene. Husk at dette kan ta litt tid, så ta den kopp kaffe eller gå deg en tur ut. Det går ikke noe fortere fordi du stirrer på innboksen din.

1/12/2024

Kl.12.45 - Nå har du sikkert fått inn noen tilbud

Etter noen timer kommer det inn tilbud på Axo Finans sin plattform - eller avslag. Har du derimot ingen betalingsanmerkninger og ikke misligholdt lån tidligere, så skal det normalt komme inn tilbud i løpet av kort tid.

1/12/2024

Nedenfor ser du en video om hvordan du kan søke enkelt om forbrukslån på Axo Finans samme dagen til alle samarbeidende banker på mobilen.

Klar til å prøve? Gå til Axo Finans sine hjemmesider for å sende inn en uforpliktende søknad om forbrukslån, så blir du ferdig på dagen.

Selv om forbrukslån kan være kostbart i forhold til andre lån, er det greit å vite at du kan låne penger uten sikkerhet dersom du virkelig trenger det. Men hva kan du bruke pengene på? Det er ingen kriterier for dette, men det er visse situasjoner som er mer vanlig enn andre for å ta opp et forbrukslån i Norge.

 

Lån til oppussing

Dersom du ikke har muligheten til å låne opp mer penger på boligen, er et forbrukslån et alternativ du kan benytte deg av til oppussing av boligen din. Kanskje du har skader som ikke forsikringen din dekker? Dette er et typisk scenario hvor nordmenn trenger penger på dagen for å fikse.

 

Lån til Bil

Skal du kjøpe en eldre bil uten kaskoforsikring, kan renten du får på forbrukslån være tilnærmet det samme som et billån. Derfor er det mange som søker om dette istedenfor, i og med at låneprosessen er raskere. I tillegg er det mange som låner penger til reparasjon av bil dersom de ikke får dekket kostnadene på forsikringen.

 

Lån til oppstart

Går du rundt med en idé for egen bedrift, men mangler startkapital? Å få et bedriftslån kan være svært vanskelig for oppstartsbedrifter. Et forbrukslån er ofte løsningen for mange gründere i Norge som kanskje ikke trenger mer enn 200 000 kroner eller mer i startkapital for å komme i gang med drømmene sine.

 

Lån til reise

Er det lenge til feriepengene kommer? Tenke deg at du kan få 30 % avslag på en reise dersom du bestiller nå, istedenfor å vente til sommeren. Da kan det faktisk være lurt å ta opp et kortsiktig lån og betale tilbake pengene når du får feriepengene dine. Da betaler du kun litt rente i perioden du sitter med lånet, eller kanskje ikke noe rente i det hele tatt? Vi skal forklare dette nærmere nedenfor.

 

Lån til refinansiering

Har du mye gjeld fra før på kredittkort eller smålån, kan dette tynge økonomien til mange. Derfor er det mye bedre at du søker om å samle lånene dine for å få lavere rente før inkassokravene hoper seg opp. Dette er veldig enkelt hos Axo Finans, og du kan få tilbud på dagen om et forbrukslån som kan dekke alle dine smålån og kredittkort for å bli raskere gjeldsfri.

 

Lån til interiør

Å kjøpe seg bolig koster mye penger, og mange har ikke råd til en stol å sitte i en gang når de er ferdig med kjøpet. Da er det greit å vite at du kan få et lån raskt til å kjøpe inn møbler og interiør som du trenger. Kjøper du inn på tilbud og er nøktern på hvor mye du bruker, kan det også bli lønnsomt dersom du betaler lånet tilbake innen 6 til 12 måneder.

Prøv vår forbrukslån kalkulator for å sjekke hvor mye du må betale for et lån
SpeakerCamera
Det går raskt å søke på mobiltelefonen
Nettsidene til Axo Finans er laget på en plattform som optimalsierer innholdet for mobiltelefoner.

Dette btyr blant annet at søknadsskjemaet blir tilpasset mobiltelefonen din.

På denne måten får du en mer brukervennlig og raskere opplevelse av søknadsprosessen. 

Nyttige artikler relatert til forbrukslån.

Er det mulig å få lån på dagen?
Det er ingen garanti for at du får pengene utbetalt samme dag som du søker om forbrukslånet. Derimot kan du fremskynde prosessen noe ved å sørge for at du har alle korrekte opplysninger på forhånd om din inntekt og lån du har fra før. Dette sørger for at bankene ikke trenger å innhente informasjon fra deg flere ganger for å få korrekte beløp.