Søk samlelån opptil 800 000 kroner for deg som ønsker å samle all gjeld

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,33%, lånebeløp kr 150 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 52 496 totalt kr 202 496

Samle smålån og kredittkortgjeld ved å få tilbud fra opptil 24 banker samtidig. Ved å slå sammen lån kan du få en lavere renter og gebyrer, og det er helt kostnadsfritt for deg å søke om et nytt lån.

I Norge er det over 30 000 nordmenn som betaler på flere forbrukslån og kredittkort. Enkelte har opptil 20 lån hver. Sjekk kalkulatoren nedenfor for å se hvor mye du kan spare på å samle all gjeld.

Ved å bruke kalkulatoren kan du se hvor mye du sparer hvert eneste år på å slå sammen dine smålån og kreditter når du skriver inn totalbeløpet. Skriv inn antall kort og forbrukslån og deretter totalbeløpet for å få en beregning på hvor mye du kan spare ved å samle lån.

✔ Kredittkort rente er beregnet på 24 % effektiv rente per år 

✔ Små forbrukslån er beregnet på 18,4 % effektiv rente per år 

✔ Samlelån har som regel en gjennomsnittlig effektiv rente på 13,4 % per år

Dette er et nytt lån hvor du samler alle dine smålån og kredittkort gjeld for å bli raskere gjeldsfri, eller få mer tid på å betale lånet. Du kan altså bestemme om du vil fortsette å betale like mye per måned, eller få opptil 20 års nedbetaling dersom du ønsker å redusere dine månedlige kostnader.

Fortsett å betale like mye

Dersom du velger å fortsette med å betale like mye per måned, betaler du mindre rente og gebyrer og mer på avdragene. På denne måten kan du bli raskere gjeldsfri ved å redusere låneperioden med flere år. 

Velg lengre nedbetalingstid

Har du problemer med å betale gjelden din i dag, kan du heler velge å forlenge låneperioden og betale mindre per måned. Dette betyr at du får mer penger å rutte med til andre tind bortsett fra å betale ned på dyr gjeld. 

Få tilbud på samlelån for å samle smålån og kredittkort gjeld
Søk om et samlelån gjennom Axo Finans uten sikkerhet i bolig. Det er enkelt å sammenligne lånetilbud p plattformen, og velge det tilbudet som passer best for deg.

Det er konstandsfritt å bruke tjenesten, og det eneste du betaler er et etableringsgebyr til banken du velger fra 450,- til 1990,- kroner avhengig av hvor stort beløp du søker om.

Dette gebyret blir innbakt i den effektive rente du betaler per måned, og trenger ikke å forskutteres. Målet er at du skal få en bedre økonomi til slutt.

Før du søker kan det være lurt å være klar over at du har to forskjellige alternativer å velge mellom. Den ene er at du kan søke om lån til refinansiering uten sikkerhet. Den andre måten er å søke refinansiering sammen med boliglånet ditt. Her skal vi se på de forskjellige låneperiodene, og når det lønner seg å bruke disse.

1

Spar penger

Det blir lavere nominell og effektiv rente fordi du får en bedre kredittscore

2

Mindre regninger

Det blir enklere å følge med på økonomien din og sette opp et budsjett

3

Økonomisk frihet

Du får penger penger å bruke på andre ting

4

Mindre tidspress

Du kan få lang nedbetalingstid opptil 20 år når du refinansierer forbruksgjeld.

5

Større beløp

Det er mulig å søke å samle opptil 800 000 kroner hos enkelte banker.

Du kan søke om lån samtidig med et samlelån
Er det slik at du trenger mer penger enn det du har i lån i dag? Du søke om et lån i tillegg dersom økonomien din tilsier at dette er mulig etter kredittsjekken.  

Din nye bank vil innfri all annen gjeld, og du får et lån i tillegg som du kan bruke på det du trenger. La oss si at du skylder 100 000 kroner i smålån, og ønsker å låne opp 50 000 kroner i tillegg.

Da søker du om totalt 150 000 kroner, og spesifiserer i søknaden din at 100 000 skal gå til å tilbakebetale andre banker.

Lenker til artikler relatert til samlelån og refinansiering.

Ja, du er nødt til å søke om et nytt lån for at du skal få innvilget å samle alle lånene dine. Det du må gjøre er å sende inn en søknad, og deretter ta en kredittsjekk samtidig for å få innvilget refinansiering. Dette er lovpålagt for alle som søker nye låneavtaler.
Du kan ta kontakt med banken din for å sjekk om du kan få redusert renten på smålån og gjeld. Men ikke alle banker i Norge tilbyr lån uten sikkerhet. Dersom du har sikkerhet i bolig, kan banken din være villig ti å hjelpe deg med å samle lånene dine.
Den enkleste måten er å bruke låneformidlere som Axo Finans, som samarbeider med flere forskjellige banker. Da er det mer sannsynlig at bankene konkurrerer om å få deg som kunde, og til gjengjeld gir deg en lavere rente som du kan leve med.
Den nominelle renten er kun den fastsatte renten du får på lånet, og tar ikke hensyn til alle gebyrene. Den effektive renten slå sammen både nominell rente og gebyrer som skal betales hver måned. Når du skal sammenligne lånetilbud du får fra Axo Finans, må du se på den effektive renten.
Banker som tilbyr lån har egne kriterier for å gi beste rente. De kan ha forskjellige krav til inntekt, alder og levekostnader som de mener påvirker renten du får. Derfor varierer kostnadene på kredittgjeld mye emr enn på boliglån elelr billån.