Jan Kenneth Hansen
29 Jan
29Jan

Axo Finans ble opprettet i 2008, og er en kjent låneformidler i Norge som samarbeider i dag med 24 forskjellige banker. Hensikten med tjenesten er å ha en enkel og oversiktlig plattform for å sammenligne lån fra forskjellige banker samtidig.

I Norge tilbyr Axo Finans lån primært innen forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet, men de tilbyr også kredittkort fra forskjellige selskaper. 

Tjenesten ble startet av Stig Arff og Morten Armand Johansen¹, og per 2024 leveres tjenesten i alle skandinaviske land, inkludert Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Basert på erfaringer fra 2024 er kundene godt fornøyde med tjenesten, noe som beviser at Axo Finans ikke er svindel. Med 4,7 stjerner i snitt på Trustpilot ut ifra over 4600 anmeldelser, har 96 % av kundene gitt 4 eller 5 stjerner². 

Trustpilot score med kundeerfaringer

Axo Finans har fått mye skryt over at det er lett å få kontakt med under låneprosessen,og du kan gjerne prate med dem på enten telefon eller chat alle hverdager mellom kl.08.00 til kl.21.00. Til og med lørdag og søndag har de åpent fra kl.10.00 til 16.00³. 

Axo Finans kontaktinformasjon

Du kan også må Axo Finans på andre forum, for eksempel X⁴ eller LinkedIn⁵ hvor du kan følge selskapet på sosiale plattformer. 

Det er også veldig oversiktlig å sammenligne lånetilbud. Du finner Axo Finans logg inn øverst til høyre på nettsiden når du klikker på “Mine tilbud”. Da får du opp muligheten til å logge deg inn med BankID og se alle tilbudene du får inn etter hvert. 

Logg inn på Axo Finans sine hjemmesider

Det norske selskapet er registrert under firmanavnet Axo Finans AS, og du kan finne all selskapsinformasjon på Proff og nøkkeltall om økonomien til selskapet. Her ser du blant annet at det norske selskapet ble etablert i 2012, har 33 ansatte, og adressen til det norske hovedkontoret i Oslo.

Axo Finans bedriftsinformasjon på Proff

De holder til i fine lokaler i St. Olavs gate 28, like ved Oslos historiske museum. 

Kilder

  1. Om Axo Finans
  2. Trustpilot kundeanmeldelser
  3. Kontaktinformasjon
  4. X- profil
  5. LinkedIn- profil
Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.