Jan Kenneth Hansen
05 Feb
05Feb

Forbrukslån for å få penger samme dagen du har ingen andre måter å få hjelp på, med lav terskel for å få hjelp til en levelig rente. Det eneste du trenger er en kredittsjekk for å få et forbrukslån, og du får svar samme dagen uten problemer på renter og betingelser.

Men hvem er det som har behov for slike lån, og hvordan får du det billigst mulig?

Forbrukslån er en sikkerhet den dagen står uten penger, vi kan hjelpe deg å gjøre rente og gebyrer så lav som mulig. Alt du trenger å gjøre er å søke på vår forside, så kan du velge mellom flere banker.

Du kan søke forbrukslån på dagen enkelt på mobiltelefonen

Forbrukslån er kanskje ikke en billig løsning, men kan være det enkleste alternativet den dagen bankkontoen står på null.

Har du flere små forbrukslån fra før, kan du også søke om å slå dem sammen på dagen, og velge opptil 18 år eller mer for å betale tilbake pengene. Dette kalles for refinansiering, og er en lønnsom metode for å bli kvitt gjeld raskere.

Det er enkelt å søke forbrukslån på dagen med Axo Finans

I tillegg sparer du mye tid hos oss ved at du søker til over 20 banker samtidig som kan hjelpe deg. Du kan søke om så lite som 10 000 kroner og opptil 600 000 på nye lån, og opptil 800 000 på refinansiering.

Du trenger ikke å bruke hele dagen på å søke forbrukslån til DNB, Nordea eller andre banker - søk heller gjennom en låneformidler.

Hvordan gjør du dette?

  1. Gå til forsiden og klikk på Send søknad til Axo Finans
  2. Velg lånebeløp og nedbetalingsperiode på Axo Sine nettsider
  3. Fyll ut søknaden med navn, inntekt og gjeld fra før
  4. Ta en rask kredittsjekk og vent på svar

Ved å bruke Axo Finans for å søke om forbrukslån, får alle bankene søknaden samme dagen, og det er mulig å sjekke tilbudene på få timer.

Hvordan få lånet raskest mulig utbetalt?

Dagen du søker om forbrukslån, må du fremskaffe din siste skattemelding på Altinn, og få tilsendt dine tre siste lønnsslipper. Dette må innleveres sammen med en signert låneavtale. Sender du inn låneavtalen signert tidlig på morgenen, kan forbrukslånet komme samme dagen på konto, men det er ingen garantier for dette. 

Er det mulig å låne uten kredittsjekk?

Når du søker om forbrukslån, blir det tatt et kredittsjekk på alle uten forbehold samme dagen, da dette er lovpålagt i Norge. Dersom du har betalingsanmerkninger som hindrer deg i å få lån, så kan du prøve å søke om et lån med sikkerhet istedenfor.  

Du kan rett og slett ikke få et billig forbrukslån på dagen uten kredittsjekk, med lav rente og små krav til sikkerhet i bolig eller andre verdier.

Hva er kriteriene for å få slike lån?

For å få forbrukslån må du være over 18 år den dagen du søker, men de fleste banker på markedet vil ikke gi lån til personer under 23 år. Derfor er det best å søke til flere banker samtidig hos oss. Et annet kriterium er at du bør ha minst 120 000 kroner i dokumentert inntekt og fast arbeid. 

Hvilke fordeler er det med å søke til flere banker?

Det er større sjanse for å få et billig forbrukslån med lav rente på dagen når det er flere som kjemper om å få deg som kunde. Derfor er låneformidlere som Axo Finans perfekt å bruke, ettersom du ikke trenger kontakt med alle bankene og velger tilbudet som passer best for deg. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.