26 Nov
26Nov
SelskapsnavnBank Norwegian AS
Effektiv rente Fra 10,43 % på forbrukslån
Fra 7,49 % Grønt lån
Etableringsgebyr295 - 995 kroner
NedbetalingstidInntil 5 år
Termingebyr30 kroner
LånetyperForbrukslån, refinansiering, rammelån, grønt lån
Trustpilot score 2 stjerner

Om selskapet Bank Norwegian AS

Bank Norwegian startet opp i Norge i 2007. Etter femten år, i 2022, ble selskapet slått sammen med den svenske banken Nordax og ble en del av Nordax Bank. Den 7. juni 2023 endret Nordax Bank AB (publ) navn til NOBA Bank Group AB (publ). Bank Norwegian gikk fra å være en del av Nordax til å bli en del av NOBA. 

I Bank Norwegian, som nå er en del av NOBA Bank Group, tilbyr dem kredittkort, sparekontoer, og lån uten sikkerhet. Siden selskapet startet i Norge i 2007, har de vokst og er nå også tilstede i resten av Norden, samt i Spania og Tyskland. Vi har i dag over 1,5 millioner kunder.

Effektiv rente på forskjellige typer lån fra Bank Norwegian

🚀 Forbrukslån

Bank Norwegians forbrukslån gir deg friheten til å realisere dine drømmer og håndtere uforutsette utgifter. Med en konkurransedyktig nominell rente på 9,79% til 20,99% og en effektiv rente som varierer fra 10,43% til 56,61%, tilbyr dette lånet en finansiell løsning som passer for planlagte kjøp eller uventede kostnader. 

Lånemulighetene strekker seg fra kr 5 000 til kr 600 000, med etableringsgebyr på kr 295 til kr 995. Nedbetalingstiden er fleksibel, med inntil 5 år, og et termingebyr på kr 30 gjelder.

💡 Refinansiering

Bank Norwegians refinansieringslån gir deg en smart måte å håndtere dyre smålån og kreditter på. Med en nominell rente på 9,79% til 20,99% og en effektiv rente på 10,39% til 56,61%, kan du samle gjeld og få bedre kontroll over økonomien din. 

Lånemulighetene varierer fra kr 5 000 til kr 800 000, med etableringsgebyr på kr 295 til kr 1 995. Den lengre nedbetalingstiden strekker seg opptil 15 år, og et termingebyr på kr 30 gjelder.

🏡 Rammelån

For de som ønsker økonomisk fleksibilitet, tilbyr Bank Norwegian rammelån. Med en nominell rente på 10,99% til 15,99% og en effektiv rente på 11,56% til 17,22%, gir dette lånet en fleksibel løsning for å håndtere økonomiske utfordringer. Lånemulighetene spenner fra kr 5 000 til kr 200 000, uten etableringsgebyr. Nedbetalingstiden er fleksibel, og termingebyret er null.

🌿 Grønt lån

For de som ønsker å ta bærekraftige valg, tilbyr Bank Norwegian et grønt lån med en lav nominell rente på 7,49% og en effektiv rente på 7,88%. Dette lånet, som varierer fra kr 5 000 til kr 350 000, gir økonomisk støtte til kjøp av miljøvennlige alternativer som elbiler, elsykler, sykler, og el-sparkesykler. Etableringsgebyret er kr 950, nedbetalingstiden er inntil 5 år, og det er ingen termingebyrer. Med Bank Norwegians grønne lån kan du investere i en mer bærekraftig fremtid.

Hva sier kundene om Bank Norwegian?

Kundene sier at de er svært misfornøyde med selskapet skal vi tro på anmeldelser vi finner på nett. På Trustpilot har de fått totalt 2 stjerner av 164 anmeldelser. Men banken har en total kundemasse på over 1,7 millioner privatpersoner, derfor kan ikke dette gjenspeile nøyaktig hva kundene synes om banken. 

Banker får generelt dårlige vurderinger på slike nettsider, og det er svært sjeldent folk har noe positivt å si. Men det det kan gi en pekepinn på er hvilke ting du bør være klar over før du søker om et lån fra Bank Norwegian. 

De fleste dårlige anmeldelser gjelder Bank Norwegian kredittkort, hvor mange er usikre på reglene i forhold til 50 dagers rentefri tilbakebetaling. Ellers er det ikke mye negativt om å låne penger fra dem. 

Fakta om selskapet

  • Bank Norwegian login: Du logger deg inn i nettbankene med BankID. I nettbanken får du oversikt voer alle lån, sparekontoer eller kredittkort d har hos selskapet. Du kan også betale regninger i din nettbank dersom du har kreditt eller fått innvilget rammelån. 
  • Bank Norwegian cashpoints: Dette er banken eget belønningssystem på kredittkortet. Hver gang du handler med kortet opptjener du cashpoints som du kan bruke på flybilletter eller opphold gjennom Norwegian. 
  • Bank Norwegian sparekonto pluss: Dette er en sparekonto som ikke har bindingstid og er kostnadsfri å opprette. Du kan få 4,45 % på sparepengene dine inntil 2 millioner kroner. Kontoen er derimot begrenset til 2 gebyrfrie uttak per år. 
  • Bank Norwegian reiseforsikring: Banken tilbyr reiseforsikring på kredittkortet dersom du betaler minst 50 % av reisekostnadene med kortet. Forsikringen dekker både deg og inntil 3 andre familiemedlemmer på tur inntil 90 dager på reise. 
  • Bank Norwegian telefon: Du kan nå banken på telefon 23 36 16 00 alle hverdager mellom kl.10.00 til kl.16.00. Det er kortest køtid mellom kl.13.00 til kl.16.00. Ringer du fra utlandet må du legge til +47 før du slår nummeret. 

Er Bank Norwegian svindel?

Selskapet driver ikke med svindel. Dette er en anerkjent Bank i Norge, som har filialer i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Spania. En bank kunne ikke ha eksistert i 16 år og drive med svindel og bedrageri. Derfor anser vi det som trygt å låne penger fra Bank Norwegian. 

Når det kommer til rentenivå og kostnader er de heller ikke veldig dyre i forhold til konkurrentene, slik at de ikke svindler deg for ekstra penger for etablering av lån eller gir deg falske forhåpninger om lav rente. 


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.