Selv om det er ingen banker som kan love deg forbrukslån på dagen, er det viktig at du gjør det du kan for at prosessen går raskest mulig. Her skal vi gå gjennom en enkel tidslinje som forklarer deg hvordan du få hurtigere svar på din søknad.

KL.08.00 - Få tak i dokumenter du trenger

Når du skal søke om et forbrukslån må du skaffe noen vedlegg til banken du velger. Dette er siste skattemelding og dine 3 siste lønnsslipper. Skattemeldingen din fr du tak i på Altinn. Sørg for at du har alle dokumentene i pdf. eller et annet leselig format.

12/1/2024

Kl.08.30 - Send inn søknaden din

Gå til Axo Finans sine hjemmesider og send in en generell søknad til 20 banker. velg beløp og nedbetalingstid på forsiden, og deretter fyller du ut enkle detaljer om deg selv. Dette tar som regel ikke mer enn 15 minutter.

1/12/2024

Kl.08.45 - Vent på svar fra bankene

Da er du allerede ferdig med den verst biten, å skrive søknaden. Da er det bare å vente på svar fra de forskjellige bankene. Husk at dette kan ta litt tid, så ta den kopp kaffe eller gå deg en tur ut. Det går ikke noe fortere fordi du stirrer på innboksen din.

1/12/2024

Kl.12.45 - Nå har du sikkert fått inn noen tilbud

Etter noen timer kommer det inn tilbud på Axo Finans sin plattform - eller avslag. Har du derimot ingen betalingsanmerkninger og ikke misligholdt lån tidligere, så skal det normalt komme inn tilbud i løpet av kort tid.

1/12/2024